24. feb. 2009
Fastelavns søndag, havde vi som sædvanligt en åben invitation til at besøge Mikaels forældre, hvor man i grundejerforeningen holder et rigtig hyggeligt fastelavnsarrangement. Sidste år havde vi ganske vist været forhindret, men i år mindede de os lige om det, så vi ikke glemte det, og så kom vi selvfølgelig. Desværre ligger fastelavn jo aldrig på en fast dato, så det kan være svært at lægge arrangementet ind som en fast begivenhed, men vi satser på at huske det til næste år :-).

På vores seneste tur til Lintrup (se tidligere indlæg), havde vi fået en dragt med hjem, som bedstemor havde lavet til Barbara, da hun var barn. Hele ugen op til fastelavn havde Lillan da også med stolthed proklameret, at hun skulle være "lappepige", og Lillan passede bare dragten, som var den syet til hende.

Valentin var ikke helt gammel nok til at forstå det med udklædning, men han var iført en hvid hue, og en hvid dragt i barnevognen, og med lidt god vilje, og lidt fantasi, så var han en isbjørn.Lillan vandt ganske vist ikke noget for sin indsats, men gennem de sidste 3 år, er familien altid gået hjem med en tøndeslagspræmie. I år blev det Tobias, der blev udnævnt til kattekonge, for sin meget fine fjernelse af det sidste bræt.

Mikael nåede aldrig at komme til at slå, for tønden var nede allerede længe inden det blev hans tur, men måske til næste år.

Slikposer til børnene, præmier i lange baner, varm kakao med cognac eller rom til de voksne, og en rigtig hyggelig eftermiddag hos farmor og farfar i selskab med fætrene.... Jo vi kommer også til næste år