17. feb. 2009
I forrige weekend tog vi os en forlænget familieweekend hos bedstefar og bedstemor i Lintrup.

Det var på forhånd planlagt til at være en halv arbejdsweekend, da bedstemor skulle have sin hjemmeside klar til hun skulle på udstilling. Vi har selv været rimeligt glade for de værktøjer vi har til rådighed her på blogger, så vi valgte at henvise hendes domæne til blogger, så hun selv kan skrive på sin hjemmeside, om hvad hun laver, og hvad hun har af tanker med sit arbejde.

Vi synes selv at hun har fået noget meget fornuftigt ud af siden, og det lykkedes hende også at få skrevet lidt på siden mens vi var der, og med billeder af hendes værker, så alt i alt synes vi det blev et godt resultat vi og hun har fået ud af det.

Vi har tidligere valgt at overnatte på Kongeåkroen, når vi var i Lintrup, men vi havde hørt at Barbaras bror og hans familie har haft stor glæde af Ribe Byferie, og det synes vi at vi ville give en chance. Prisen for 2 og 3 overnatninger var den samme, og 3 overnatninger kostede så til gengæld det samme som vi plejede at betale på kroen. Lejligheden var i orden, men man bør altid huske at bestille sen afgang, for ellers når man ganske enkelt ikke oprydningen, eller man skal vaske op i hånden. Opvaskemaskinen skal have 2 timer til at vaske, og den skal tømmes inden afrejse. Sen afrejse er ikke mulig i sommerperioden. Hvis man vil på ferie derovre, giver lejemålene fri adgang til Ribe svømmebad og mange andre ting.

Bedstefars maskine var endnu engang defekt, så Mikael havde medbragt en laptop han ikke længere brugte, og fik den sat op, så bedstefar igen kunne komme på nettet. Både bedstefar og bedstemor fik sat deres computere op til at kunne læse bloggen her, så de kan følge med i hvad vi laver.