28. jan. 2009
Mandag.
Lillan var tilbage i vuggestuen. Det var en god dag, og hun var ikke helt parat til at komme hjem da jeg kom for at hente hende. Det hjalp dog da det gik op for hende at de andre børn også var på vej hjem. Og så skulle hun jo også ud at gå med Valentin. Lillan går hjem næsten hver dag - det er kun engang imellem at hun vil op og sidde på barnevognen.

Tirsdag.
Vi havde besøg af Anita, vores søde sundhedsplejerske. Hun målte og vejede Valentin - Vægt 7,3 kg og længde 67 cm.
Anita mente også at vi skulle starte med at give ham grød, nu han har 4 tænder. Det er vi nu allerede startet på, og vi viste hende så hvor fint Valentin spiser.
Til sidst målte hun også Valentins hoved, som hun synes så meget stort ud - han har heller ikke helt styr på det endnu. Hun rådede os til at træne med ham - så han kan styrke nakkemusklerne samt at få tjekket det hos lægen, da hun synes det var vokset lidt for meget i forhold til hans alder. Så det gør vi.

Mikael var en tur i Tyskland for at tanke op til søndagen NFL brag. Vi bliver 14, så det skal nok blive rigtigt hyggeligt.

I går aftes fik jeg lige sorteret kassen med drenge børnetøj, og fandt en dejlig masse "nyt" tøj til Valentin. Det er dejligt med alt det genbrugstøj fra Lillan og fætrene.

Onsdag.
I dag ser det så ud som om, at Valentin har fået skoldkopper, jeg har i hvert fald opdaget en lille blære på halsen under øret. Så nu er det spændende at se om hvor meget det bliver til, de kloge siger nemlig at det ofte ikke bliver til så meget når de er så små. Det betyder dog endnu en torsdag uden mødregruppe og Rotary - men sådan er det jo med små børn.

Lige nu sover Valentin ude i det dejlige vejr - solen skinner og det giver jo lige mig tid til at få lidt fra hånden.