17. jan. 2009

Hvor er det dejligt at det er weekend og Mikael er hjemme.

Det har igen været en lang nat - Lillan vågnede helt hysterisk over at det kløede og ville hverken det ene eller det andet. Det lykkedes os dog at få hende duppet med Zink Liniment og derefter skulle hun "bare" beroliges. Jeg sad og sang, mens jeg holdt om hende, det hjalp og til sidst kunne jeg lægge hende igen. Helt undtagelsesvis får hun lov til at sove i vores seng.

I morges var Mikael bare alletiders, han tog begge børn med ned, så jeg kunne få lidt fred og sove lidt længere.

Jeg har også været alene ude at handle i dag - for første gang i mange måneder. Hvor jeg dog nød det, selvom jeg kun skulle købe dagligvarer. Bare det at gøre noget helt alene - uden børn - var helt vidunderligt.

Det går ellers bedre med Lillan i dag, hun er igen i fuldt vigør og lige så fræk som hun plejer. Det virker som om skoldkopperne er på retur. Valentin er endnu symptomfri.

Nu er det ved at være mørkt, børnene leger sammen med Valentins stofklodser. Lillan bygger og Valentin vælter og alt ånder fred - så længe det varer.

Jeg har lovet Mikael, at vi skal hygge os med en Mojito, når ungerne er lagt i seng. Det trænger vi vist begge til efter en lang uge.