16. jan. 2009
Stakkels Lillan, hun har bare røde knopper over alt på kroppen og de kløer. I dag er hun rigtig irritabel, men hun har heller ikke sovet særligt godt i nat. Ligget og kastet sig rundt i fars og mors seng. Vi dupper hende med Zink Liniment, det køler og stopper kløen for en tid. Det er dog ikke særlig let at overtale hende til at få det på og når det så endelig lykkedes, så ligner hun jeg ved ikke hvad bagefter - helt hvidskjoldet over hele kroppen. Men hun er ellers rigtig god til ikke at klø.

Valentin har endnu ikke vist tegn på skoldkopper. Men han har til gengæld fået 4 tænder i undermunden, desuden er han blevet forkølet, så jeg suger ham flere gange om dagen. Han bryder sig ikke om det, men er rigtig glad for det når jeg er færdig. Derudover får han stadig NEZ Spaceren, og den er han faktisk ret god til at tage.

Selvom at Lillan er syg og derfor en del krævende, er det nu alligevel hyggeligt at have hende hjemme. Vi læser og synger og hygger sammen med Valentin og så får hun lov til at se Playhouse Disney mens hun ligger på dynen inde i stuen.

Jeg glæder mig til at det bliver weekend og Mikael er hjemme, så jeg ikke behøver være på hele tiden. Jeg er ved at være lidt træt, for jeg skal jo også trøste og passe begge børn i løbet af natten og de har det med at vågne på skift og så lige bruge en times tid til at falde i søvn igen, så det er heller ikke fordi jeg har sovet så meget de sidst par dage - HURRA for kaffe - det har jeg fået drukket en del af de sidste par dage.