8. aug. 2018
Vi prøvede noget helt nyt i år, i form af en bilferie, til Italien, hvor vi så havde lejet et mobile homeTuren frem og tilbage bød på ophold 
på meget forskelligartede hoteller rent arkitektonisk. 
Første eksempel ovenfor er fra en klassisk Nordtysk by 
nær ved Lüneburger Heide.


Næste stop, var mere klassisk Sydtysk og Bayersk, 
med bindingsværk og mange blomsterkasser.To billeder fra Innsbruck ved floden Inn, 
og med broen, der gav byen sit navn, 
i baggrunden på det første


Stop foran Romeos hus i Verona

Og under Julies balkon


Italienske specialiteter:
Pizza med pommes frites 😅😅😊😊

18. jun. 2016

Den udskudte guldbryllupsfest for Poul og Bente, blev holdt i flot solskinsvejr på Nellerødgård, i Helsinge.

Der var dejlig mad, og masser af glade gæster, og Mikael og hans søster, fremførte en nyskrevet version af Volmer Sørensens revyklassiker "livets gang", til stor moro for i hvert fald gæsterne :-).Vi fik lov til at overnatte, så vi også kunne være med til oprydningen, og næste morgen havde Heidi, og Lone lavet et lækkert morgenbord i gården, til at slutte weekenden af med. Langt det meste var dog allerede ryddet op i løbet af lørdagen, så der var ikke så meget tilbage.

Tak til alle for en dejlig fest.


14. jun. 2016Valentin blev spurgt af sin violinlærer, om han ville deltage i hendes private lille afslutningskoncert, for egne elever og deres forældre.

Valentin sagde ja, med det resultat, at han måtte hjem og øve sig mere end han havde gjort hele året. Resultatet kan ses herunder, og det imponerende var ikke så meget det musikalske udtryk han frembragte, men mere den ro han gjorde det med, til trods for at næsten 30 mennesker sad og kiggede på ham.

29. apr. 2016
Mens Lillan tog til afslutningsfest for SFO'en, to vi tre andre ud for at få noget at spise.

Ved et tilfælde var vi faldet over Toldkammerets hjemmeside, hvor de havde tilbud om "Familiespisning", med fremmede egne som tema. Det har været et fast arrangement i både efteråret og igen her i foråret, den sidste torsdag i måneden.

Konceptet er relativt simpelt: Der laves to retter mad, der passer til et specifikt sted i verden, og så dækker man et antal kuverter svarende til de solgte billetter. Klokken 17.45 sættes fadene på bordet, og man kan begynde spisningen. Når alle ved et bord har spist deres hovedret fjernes tallerkner og fade, og der serveres en portionsanrettet dessert.

Der er dækkeservietter til tegning og leg til børnene, og farveblyanter til brug for samme. Det hele koster den svimlende sum af 85,- kr for voksne, og det halve for børnene. Læg dertil udgifter til drikkevarer.

Månedens menu var fra Mississippi, og bestod af Jamablaya og Mud Pie. Vi sad til bords med en familie fra Hillerød, med fire børn, hvor de to ældste piger (formentlig 7-9 år gamle) skulle til koncert med Christopher - Ligeledes på Toldkammeret.

Alt i alt en meget anbefalelsesværdig aften, også selv om vi kom for sent, fordi vi først lige skulle aflevere Lillan til fest.