10. aug. 2009
Efterhånden er det længe siden vi har haft lidt tid i overskud til at slappe helt af, så da Mikaels forældre sagde at de tog til sommerhuset i Lalandia, gjorde vi alt hvad vi kunne, for at slippe lidt væk. Heldigvis kunne vi slippe for vagttelefonen, hvilket var det eneste helt store krav til at vi kunne tage derned. Ingen af os gad rigtig være afsted, hvis vi skulle "lænkes" til en telefonpasning og en computer. Heldigvis ville Pernille gerne tage den (Tak for det P.), så vi besluttede os for at tage afsted.

Oveni det, besluttede chefen, at det med det varme vejr i vente for fredag ikke var tjenstligt at komme til kontoret, så vi fik en hjemmearbejdsdag i stedet. Det gav os mulighed for at disponere, så vi kunne tilrettelægge bedst muligt, samtidig med at vi sparede 2 timers transport.

Magnus ringede torsdag, og spurgte Lillan, om hun ville med til Lalandia, og han blev meget glad, da han hørte at det ville hun gerne. Så glad at morbror Mikael og tante Barbara også gerne måtte komme med :-)

Fredag blev så en lang dag, hvor vi efter ankomsten lige slappede lidt af ovenpå køreturen inden vi smuttede over i legelandet mens farmor lavede mad. Efter maden tog vi tilbage til centeret, hvor der var børnekaraoke, og Magnus gav et nummer fra et af de første MGP shows (kickflipper). Hvor andre deltagere havde mumlet meget af teksterne, ikke kunnet dem, eller havde haft deres mor med oppe, så trykkede Magnus den af, med sang og tilhørende dans. Det var ikke alene flot, men gav også aftenens til da største bifald fra alle publikummerne. Efter sin optræden, fik han flere komplimenter, fra fremmede, der lige måtte sige "godt gået". Da vi endelig kom tilbage til huset, var klokken næsten ti, og så var der et par børn, der var blevet trætte.

Lørdag var det så tid at tage i badeland. På vej derover, valgte Valentin at lægge sig til at sove i klapvognen, men han blev alligevel vækket,og selv om han var en smule knotten i starten, så blev han alligevel meget begejstret for vandet, og boltrede sig voldsomt, og ville ikke umiddelbart op igen da vi var færdige. Lillan plaskede rundt i det store bassin med far også selv om han havde glemt svømmevingerne i bilen, og hun drønede i de store rutchebaner med farfar.

Senere på dagen blev der tid til lidt minigolf, som Lillan kastede sig ud i med stor iver. Selv om hun ikke umiddelbart forstod konceptet i spillet, eller konkurrencemomentet i det, så morede hun sig strålende.

Søndag var der igen tid til en vandlandstur, hvor Lillan iført svømmevinger ikke var til at styre i vandet. Hun svømmede løs, og kunne også svømme uden at nogen holdt hende. Efter frokost pakkede vi vores ting, inden vi allesammen tog til Maribo, for at køre med veterantog på museumsbanen mellem Maribo og bandholm. Under et stop, blev der tid til at tage billeder af børnene oppe i lokomotivet, men det var alligevel for meget for Lillan. magnus og Tobias ville dog gerne stille op.

Da vi kom tilbage til Maribo, sagde vi farvel til farmor, farfar, Magnus og Tobias, for de skulle tilbage til Lalandia, mens vi andre kørte hjem efter en dejlig weekend.