7. aug. 2009
Så kom dagen endelig, hvor Lillan kunne fejre at hun var blevet 3 år.

Dagen startede med morgenvækning i sengen, og fødselsdagssang af far, mor og Valentin, efterfulgt af en dejlig familiemorgenmad, inden far kørte Valentin til vuggestue, og selv kørte på arbejde.

Senere kørte mor og Lillan over på månestuen til morgensamling, hvor Lillan kunne uddele frugt og mors hjemmebagte blåbærboller. Der blev sunget fødselsdagssange igen, og der var 3 flag i vasen på bordet, og det lille lokomotiv, bar et lys formet som et tretal. Lillan fik så lov til at lege med sine legekammerater, mens mor købte ind.

Da mor kom tilbage, var det kun Lillan, der skulle hentes. Hun skulle med hjem og hjælpe mor med at lave mad og lagkage til alle gæsterne, der kom sidst på eftermidddagen.

Da far kom hjem med Valentin, havde de også fætter Magnus med, og så skulle der leges.

Lidt senere kom også Fætter Tobias, som havde sin mor og Lulu med, og farmor og farfar, og Silja og Jonas. Der blev så pakket gaver ud, leget hygget på terrassen, inden farfar og Faster Heidi kom med en fælles gave fra dem allesammen: En ny cykel, med støttehjul, og de samme prinsessemotiver som på den nye madkasse. Heldigvis havde far og mor allerede for længe siden købt en cykelhjelm, så det nye vidunder kunne tages i brug med det samme. Først kunne Lillan ikke noget som helst, men på mindre end fem minutter, cyklede hun lystigt rundt på terrassen, og manøvrerede fint rundt mellem stole, bord, hus og sandkasse.

Til aftensmaden havde Lillan bestemt at vi skulle have pizza, og heldigvis er mor jo verdensmester i at lave sådan nogle, så det blev bare lækkert.

Dagen efter kom der endnu en gave. Denne gang fra Bedstemor og Bedstefar. Det var en rigtig lækker taske/rygsæk, og selv om Lillan gerne vil have den med i børnehaven, så siger mor og far alligevel nej. Noget med at den kan blive ødelagt af alle de andre børn. Men de par gange vi efterfølgende har været ude, så har den været med, og indeholdt legetøj, og derhjemme indgår den også med mellemrum i en eller anden form for leg, så den er hun også blevet rigtig glad for