3. jul. 2009
Så skal jeg da lige love for at der blev sat tryk på vejrgudernes radiatorer.

Efter at vi i begyndelsen af Juni pludselig fik så meget vand, at baghaven lå under 30 cm vand i flere dage, er det modsatte nu sket. Det er jo dejligt for ungerne, at de kan rende rundt udenfor hele dagen uanset om de er her eller i institutionen. De nyder det gode vejr i fulde drag, selv om Lillan overhovedet ikke mener at det er nødvendigt med solcreme. På det punkt er hendes forældre dog meget insisterende. Det hele løses dog meget nemt, ved at lokke med hendes badebassin. det er hun bare helt vild med at lege i.Og ja Valentin er startet som institutionsbarn, og ligesom sin storesøster, var indkøringen heldigvis overstået på et par dage, og i dag er han nærmest ekstatisk, når han bliver afleveret, men også meget træt og forældretrængende, når han bliver hentet igen. Lillan forsømmer ikke nogen chancer til at vise sin lillebror frem til alle, der vil se ham, og udbryder med stolthed i stemmen: "Det er min lillebror".

De næste tænder (kindtænderne er ved at komme frem på ham nu, og for første gang har vi været nødt til at ty til en medicinering, i form af en svagt bedøvende væske, som vi smører hans gummer med. Gummerne er ømme, og bløder ved en svag berøring, så der er ikke langt igen, før han er fuldt udvokset med alle tænder. Indtil da er hans yndlingsbeskæftigelse, at holde sine forældre vågne midt på natten, og hverken Barbara eller jeg selv, har fået en sammenhængende nats søvn på mere end højst 6 timer de sidste 3 uger.

Ligesom sin søster har også han en favoritting han gerne vil lege udenfor, og det er enten i sandkassen, men den er han stadig ikke helt så vild med som hans søster var og er, men til gengæld er han ustyrlig, hvis først han får lov til at gynge på sin nye gynge.

Billedet er ganske vist taget hos farmor og farfar, på deres gynge, men glæden er den samme herhjemme.Nu skal vi bare igennem feristresset (alle andre holder ferie, mens vi passer deres arbejde :-) ), og så forberede os mentalt på at det nu snart er tid til at holde fødselsdage. Der kommer jo nogen stykker efter hinanden når vi begynder på august måned: 04.08- 28.08- og 12.09. Selv om Mikael ligger sidst i rækken, forventer han naturligvis stadig de dyreste gaver :D