13. jun. 2009
Sikke en gang sjusk. Ikke en eneste opdatering af bloggen her siden Påske. Det er simpelthen for ringe, og skyldes i den grad en alt for travl hverdag, men her kommer der lidt opdatering om livet i Ålsgårde.


En lille måneds tid efter hjemkomsten fra campingpladsen i Ribe, blev Lillan angrebet af nogle grimme insekt eller loppebid i ansigtet. Hun tog angrebet utrolig flot, og var utrolig god til ikke at klø sig, selv om det må have været utroligt svært. Efter et lægebesøg, hvor hun fik lidt antihistaminer, blev hendes ansigt normalt igen i løbet af et par dage, men i den mellemliggende periode så hun ikke for godt ud, som det måske også kan ses på billedet.
I Slutningen af April, fik Mikael og Barbara en lille weekendferie uden børn. Barbara havde fået en koncertoplevelse i Forum Horsens, med sit teenageidol Simply Red. de var på afskedsturne, og vi benyttede lejligheden til at holde et par velfortjente fridage. Vi boede på Scandic Bygholm Park, og foruden koncerten fik vi også lejlighed til at kigge lidt på butikker i Horsens. Lillan og Valentin benyttede lejligheden til en weekend hos farmor og farfar, og ungerne nød det i hvert fald. Farmor og farfar havde en lidt hård weekend, men ikke værre, end at de kunne smile af en masse sjove oplevelser bagefter.

Så kom tiden til årets sommerfest i LH-CARE, og for lige at sætte prikken over det berømte i, så skulle vi lige til en konfirmation torsdagen før, så det blev igen til en lang weekend uden ret meget hjemmetid.

Det seneste projekt vi har kastet os over, er igen et projekt, som vi måske ikke helt har overvejet arbejdsbyrden i, men nu er vi i hvertfald gået igang. For at undgå for mange vådområder i haven, og for at få mere græs på plænen frem for mos, har vi besluttet at udlægge ca 20 cm ekstra jor i specielt den nederste del af haven. Mikael fik ryddet et hjørne, og var på lossepladsen efter frisk topdress jord (Kompost blandet med sand). Selv om der blev kørt godt og vel 2 ton sand, lykkedes det kun at færdiggøre en små 3 kvm, men til gengæld ser det rigtig pænt ud. Næste del bliver at rive terrassen op dernede, og få den hævet med de samme 20 cm. Det er et frygteligt projekt at stå med alene, men med den regnskylle vi lige har fået, må vi også erkende at det er nødvendigt, hvis vi vil bruge den terrasse til noget fornuftigt. På blot et døgn gik vi fra tørlagte vandhuller og å, til at hele terrassen lå under 30 cm vand.

Nå men jeg vil slutte for denne gang, med et frisk billede af familien. Mikaels fotoalbum er ligeledes opdateret