29. apr. 2016
Mens Lillan tog til afslutningsfest for SFO'en, to vi tre andre ud for at få noget at spise.

Ved et tilfælde var vi faldet over Toldkammerets hjemmeside, hvor de havde tilbud om "Familiespisning", med fremmede egne som tema. Det har været et fast arrangement i både efteråret og igen her i foråret, den sidste torsdag i måneden.

Konceptet er relativt simpelt: Der laves to retter mad, der passer til et specifikt sted i verden, og så dækker man et antal kuverter svarende til de solgte billetter. Klokken 17.45 sættes fadene på bordet, og man kan begynde spisningen. Når alle ved et bord har spist deres hovedret fjernes tallerkner og fade, og der serveres en portionsanrettet dessert.

Der er dækkeservietter til tegning og leg til børnene, og farveblyanter til brug for samme. Det hele koster den svimlende sum af 85,- kr for voksne, og det halve for børnene. Læg dertil udgifter til drikkevarer.

Månedens menu var fra Mississippi, og bestod af Jamablaya og Mud Pie. Vi sad til bords med en familie fra Hillerød, med fire børn, hvor de to ældste piger (formentlig 7-9 år gamle) skulle til koncert med Christopher - Ligeledes på Toldkammeret.

Alt i alt en meget anbefalelsesværdig aften, også selv om vi kom for sent, fordi vi først lige skulle aflevere Lillan til fest.