29. okt. 2015
Dagen startede skidt, med at Mikael var lidt sløj, men han ville ikke sygemelde sig, da han skulle til medarbejdersamtale hos chefen.

"Nu bliver du vel ikke fyret?" havde Barbara spurgt. "Det tror jeg ikke der er nogen fare for" havde jeg svaret tilbage, men det var lige præcis hvad der skete. SAC-IT skulle flytte ressourcer til den anden side af Atlanten, hvilket gjorde mig overflødig. Jeg fik fri de kommende dage, og hjælp i form af frihed til jobsamtale, jobsøgning og et "Newplacementforløb" hos Hartmanns, så der var også positive sider i afskeden, selv om det selvfølgelig kom som et stort chok.

Nu skal det hele lige bearbejdes. Der er en 4 måneders opsigelsesperiode, så der skulle være tid nok til at finde det rigtige arbejde. Havde man dog bare sygemeldt sig i dag den 29.10-15, i stedet for at være så forbandet pligtopfyldende. Så havde jeg først modtaget opsigelsen den 30, og det havde givet 1 måned mere :-). Nå men nu ligger der en slutdato den 29.02.16, og så må vi videre derfra.