9. aug. 2015
Som traditionen byder sig, holdt vi igen i år en stor del af sommerferien i sommerhuset hos Mikaels forældre i Sverige.

Den første uge regnede næsten væk, så vi blev enige om at tage hjem til Ålsgårde et par dage og lige kigge til huset, haven og vasketøjet, og så komme tilbage når vejret var blevet lidt bedre. Det viste sig at være en god ide, lige at komme lidt ud af det lille lukkede hus, og hjem til mere normale forhold, når nu vejret ikke var til at være udendørs i.

Da vi kom tilbage, havde vejret indstillet sig på mere sommeragtige tilstande, med mindre regnmængder og mere sol. Det blev blandt andet en tur til Bosjö kloster, med museumsbesøg og lang tur i den gamle klosterhave, hvor der blandt andet var indlagt quiz om havens funktion som "medicinfabrik", og hvilke sygdomme man havde brugt de forskellige urter til at kurere.

Bosjö Kloster
Lillan og Valentin fik lov til at rende noget energi af i haven

Der var ikke geder men lamaer man kunne klappe (hvis man kunne lokkee dem)

Det her billede måtte bare med, da det i den grad minder mig om TV-serien
"Det lille hus på prærien"
Vi fik også fejret Lillans fødselsdag i Sverige. Heldigvis havde hun og Valentin fået den store gave i form af to nye cykler tidligere på sommeren, fordi vi ikke ville vente med at give dem, i August, når udesæsonen gik på hæld. Det blev dog også til et par enkelte ekstra fødselsdagsgaver på dagen :-)


Fødselsdag i Sverige, på farmors terrasse.
Så bliver det ikke bedre.