2. aug. 2012
For første gang i umindelige tider, har Mikael haft hele 14 dages ferie.

Hovedparten af disse 2 uger holdt vi i sommerhuset i Sverige. Det blev til 9 dejlige dage, der i starten kun bød på overskyet og regn og temperaturer lige under 20 grader. Men trods det lidt triste vejr, skulle Lillan og Valentin ud og bade mindst 2 gange om dagen, og far måtte med, for det var bestemt ikke noget for den kuldskære moder.

Inden vi tog afsted, tog vi under store protester bleen fra Valentin. Trods protesterne, gik det ualmindeligt let, med kun et par uheld i starten, og også tarmudladningerne blev kontrolleret allerede fra den første dag, så det har været en stor succes.

Igen i år, var der Boule mesterskaber, og hvor Mikaels far sidste år fik en ufortjent 2. plads, fik Mikael i år, med den samme makker en fuldt fortjent 1. plads :-)
Uanset hvem der vandt, deltog man med stor ildhu, og latter.


En enkelt gang måtte moderen dog i søens vand, da hun på vej tilbage fra sommerhus til boulebane, går forbi søen, hvor Valentin er et par meter ude på et surfbræt, der havde ligget i vandkanten. Det så utroligt underholdende ud, da hun smed hvad hun havde i hænderne, for derefter at smide bukserne, og vade ud i søen efter sin søn, der protesterede højlydt, og sagde at han altså godt selv kunne padle ind igen.
Det blev også en tur til Kiviks Marknad, hvor et af skandinaviens største omrejsende tivolier, var opstillet, sammen med en masse proffessionelle kræmmere. Det der dog forargede mest, var at man tillod sig at kræve 10 kr for et toiletbesøg. Børnene morede sig dog kongeligt, og selv om vi ikke har billeder af det, fik både Lillan og Valentin deres første tur i radiobiler, og de styrede selv (dog havde de hver en co-driver med, til at trykke på speederen, og enkelte korrektioner på rattet.En af de sidste dage, havde Mikael bestilt tid til servicering af bilen, for at spare lidt penge der. Alle tog med på turen til Kristiansstad, og vi spenderede et par dejlige timer i den nyanlagte tivolipark, og da vi også havde planlagt en tur til stranden ved Åhus, kunne børnene nyde det gode vejr, i parkens springvand.