24. maj 2010
Så er der nyt.

Vi var blevet inviteret til Lalandia i pinsen ned til Mikael's forældres sommerhus.

Vi tog afsted fredag sidst på eftermiddagen, efter at vi havde sagt farvel til Kirsten, der er pædagogmedhjælper på Lillans stue, og som efter en evighed i institutionen, holdt afskedsreception for at gå på efterløn. Vi ønsker Kirsten held og lykke, med sit otium, men vi vil savne hende.

På grund af den sene afgang, kom vi til at hænge i køkørsel fra Lyngby, og indtil syd for Køge. Efter Køge gled det fornuftigt, men der var utrolig mange stop i flowet, på grund af en urimelig mængde campingvogne, der blokerede vejen på vej  mod Tyskland.

Efter lidt over 3 timers kørsel, kom vi dog frem, og har haft 3½ dags dejlig miniferie. Der blev både tid til badeland, legeland og legeplads. Som det ses på billederne, var der også en del voksne, der fik mulighed for at lege på legepladserne.

Under et besøg i legelandet gik far lige på indkøb, og da han kom tilbage var det første, der mødte ham et familiemedlem, der spurgte om han havde set Lillan. Da han havde været væk, kunne han jo ikke det, men da vi kiggede ned til rummet med plastkuglerne, mødte der os et sært syn. Der rendte Lillan rundt uden en trevl på kroppen. Efter at have sundet os lidt over synet, hoppede et par stykker ind for at høre hvad der foregik. Hun havde haft det så sjovt, at hun havde glemt at gå på toilettet, og var kommet til at tisse i bukserne, og da de var våde, smed hun bare al tøjet, og legede lystigt videre.

Vi har billederne, men af hensyn til Lillan og offentligheden, har vi valgt ikke at offentliggøre dem. Men tro mig det var et sjovt syn.

Håber alle andre også har haft en god pinse.