28. feb. 2011
Så er det vist på tider, at der kommer en række indlæg, så vi kan få opdateret alle med hvad vi går og laver, og ikke mindst hvad der er sket siden sidste indlæg for et halvt års tid siden. Jeg vil forsøge løbende over de kommende uger, at komme med beretninger fra de mange måneder vi har svigtet i 2011

Vi starter tilbage i februar måned, med den årlige Superbowl, fra Dallas. Det blev som sædvanlig en helt fantastisk aften i gode venners lag. Tak til alle deltagere for det gode humør, og til Mikaels forældre, fordi de havde overskud til at have børnene i år.

Superbowl gav også Mikael hans første fridag, på det nye arbejde han startede på 3 dage forinden. Mikael er startet hos SAC-IT i hørsholm, og det tegner lovende, omend hans debut var lidt kaotisk. Han blev sat ved et skrivebord, og blev kort introduceret til firmaets systemer, gennem oprettelse af diverse personlige profiler og passwords, og efter ca 1 time, sidder han alene tilbage på kontoret som eneste kontaktperson for kunderne, da hans foresatte og hans kollega begge er syge. Han synes dog selv at det gik meget fornuftigt, og de er vist også stadig meget tilfredse med ham i firmaet. Han er der i hvert fald stadigvæk her 6 måneder senere.