5. jul. 2010
Så fik vi passeret det 1. halvår af 2010.

Mikael er stadig uden fast arbejde, men han søger stadig, og er fortrøstningsfuld for fremtiden, selv om nogle af argumenterne for afvisninger har været lidt tynde:


  1. Du bor for langt væk fra København (45 minutter).
  2. Du har været selvstændig konsulent for længe.
  3. Og andre lignende underlige forklaringer.
Måske skulle man gøre mere ud af at forklare, at man har gjort sig overvejelserne om at træde ud af selvstændigheden.

For ikke at stå helt uden indtægt, har Mikael haft kontakt med sine gamle samarbejdspartnere i Dania-Turist, og har udnyttet sit buskørekort til en ekstra indtægt.


Lillan har fået ny frisure. Først var hun ikke var glad for det da vi foreslog det, fordi hun ikke ville af med sit lange hår. Men da det dagligt gav problemer at få det børstet, fik vi hende til sidst overbevist om at det vokser ud igen. Nu er hun ikke til at skyde igennem, for alle har sagt til hende, at det har pyntet rigtig meget, og hun soger bare selv, at det jo vokser ud igen.

For nylig har vi fået sat Mikaels fødselsdagsgave fra sidste år op (En mindre swimmingpool). Det tog det meste af en uge, at få rettet jorden op, hvor bassinet skulle stå, men nu står det altså nogenlunde i vater, og det har været en fornøjelse i den seneste varme weekend. Selv om Lillan på et tidspunkt under de 27 graders varme fik en mindre hjerneblødning, og iførte sig sit termotøj.