24. dec. 2009
Så blev det endelig Jul.

Lillan har sendt sine sutter til Julemanden, og til gengæld har Julemanden sendt et julekort til Lillan. I dag havde han så været forbi med en lommelygte til Lillan, en lastbil til Valentin, og bøger til mor og far.

I går blev juletræet pyntet, og står nu klar til Juleaften inde i stuen.

Alle glæder sig til det bliver Juleaften, og vi vil gerne ønske alle læsere en rigtig glædelig JUL.Lillans første juledekoration, er snart brændt helt ned, men da hun har lavet den helt alene UDEN hjælp af voksne, er hendes forældre ikke helt til at skyde igennem, for vi synes godt nok den er flot lavet af en 3-årig.



17. dec. 2009
Så kom sneen i 2009, og da Barbara har haft lidt ekstra tid hjemme, og Lillan har hostet lidt vel meget, har de to været hjemme sammen de sidste par dage, og tiden er blandt andet gået med at lave en lille snemand på terrassen.

Jeg fik en mms, med et billede af den, og det er nok den flotteste lille snemand jeg nogensinde har set. Se selv sidst i indlægget.

Musejagten er gået ind i skuret, og selv om de får spist lidt mad uden at blive fanget, så sker det også, at vi fanger noget i fælderne, og når først de fælder klapper (er designet til også at kunne tage rotter), så smækker det hårdt og hurtigt. Fik selv en lille smagsprøve, da en af fælderne kappede lidt hud af tommelfingeren. Men jeg overlever nu nok.

Ellers går tiden med at gøre klar til Jul. Lillan og Barbara har bagt pebernødder og brunkager, og far har spist en hel masse af de sidste, for hold da op hvor smager de godt.