24. feb. 2009
Fastelavns søndag, havde vi som sædvanligt en åben invitation til at besøge Mikaels forældre, hvor man i grundejerforeningen holder et rigtig hyggeligt fastelavnsarrangement. Sidste år havde vi ganske vist været forhindret, men i år mindede de os lige om det, så vi ikke glemte det, og så kom vi selvfølgelig. Desværre ligger fastelavn jo aldrig på en fast dato, så det kan være svært at lægge arrangementet ind som en fast begivenhed, men vi satser på at huske det til næste år :-).

På vores seneste tur til Lintrup (se tidligere indlæg), havde vi fået en dragt med hjem, som bedstemor havde lavet til Barbara, da hun var barn. Hele ugen op til fastelavn havde Lillan da også med stolthed proklameret, at hun skulle være "lappepige", og Lillan passede bare dragten, som var den syet til hende.

Valentin var ikke helt gammel nok til at forstå det med udklædning, men han var iført en hvid hue, og en hvid dragt i barnevognen, og med lidt god vilje, og lidt fantasi, så var han en isbjørn.



Lillan vandt ganske vist ikke noget for sin indsats, men gennem de sidste 3 år, er familien altid gået hjem med en tøndeslagspræmie. I år blev det Tobias, der blev udnævnt til kattekonge, for sin meget fine fjernelse af det sidste bræt.

Mikael nåede aldrig at komme til at slå, for tønden var nede allerede længe inden det blev hans tur, men måske til næste år.

Slikposer til børnene, præmier i lange baner, varm kakao med cognac eller rom til de voksne, og en rigtig hyggelig eftermiddag hos farmor og farfar i selskab med fætrene.... Jo vi kommer også til næste år
17. feb. 2009
I forrige weekend tog vi os en forlænget familieweekend hos bedstefar og bedstemor i Lintrup.

Det var på forhånd planlagt til at være en halv arbejdsweekend, da bedstemor skulle have sin hjemmeside klar til hun skulle på udstilling. Vi har selv været rimeligt glade for de værktøjer vi har til rådighed her på blogger, så vi valgte at henvise hendes domæne til blogger, så hun selv kan skrive på sin hjemmeside, om hvad hun laver, og hvad hun har af tanker med sit arbejde.

Vi synes selv at hun har fået noget meget fornuftigt ud af siden, og det lykkedes hende også at få skrevet lidt på siden mens vi var der, og med billeder af hendes værker, så alt i alt synes vi det blev et godt resultat vi og hun har fået ud af det.

Vi har tidligere valgt at overnatte på Kongeåkroen, når vi var i Lintrup, men vi havde hørt at Barbaras bror og hans familie har haft stor glæde af Ribe Byferie, og det synes vi at vi ville give en chance. Prisen for 2 og 3 overnatninger var den samme, og 3 overnatninger kostede så til gengæld det samme som vi plejede at betale på kroen. Lejligheden var i orden, men man bør altid huske at bestille sen afgang, for ellers når man ganske enkelt ikke oprydningen, eller man skal vaske op i hånden. Opvaskemaskinen skal have 2 timer til at vaske, og den skal tømmes inden afrejse. Sen afrejse er ikke mulig i sommerperioden. Hvis man vil på ferie derovre, giver lejemålene fri adgang til Ribe svømmebad og mange andre ting.

Bedstefars maskine var endnu engang defekt, så Mikael havde medbragt en laptop han ikke længere brugte, og fik den sat op, så bedstefar igen kunne komme på nettet. Både bedstefar og bedstemor fik sat deres computere op til at kunne læse bloggen her, så de kan følge med i hvad vi laver.
3. feb. 2009
Så fik vi endnu en god aften/nat med en god gang amerikansk fodbold, god mad og gode venners selskab.

Kampen var superspændende, og bølgede meget frem og tilbage, og kun en fatal aflevering i 2. quarter, der blev returneret til Touch Down, og en scoring i de sidste sekunder af 4. quarter afgjorde kampen til fordel for favoritterne fra Pittsburgh Steelers. Arizona der var udnævnt til underdogs på forhånd, havde stor ære af kampen, og kunne have vundet den med de rigtige marginaler på deres side.

I år var selskabet udvidet med 4 nye deltagere i form af mikaels onkel Henrik, og hans svigersøn Kim. Tony havde taget sin søn Emil med, og Pia havde taget sin bror Jens med. Pia, Daniel og Jens måtte desværre gå kort efter kampen var fløjtet igang, men har lovet også at reservere dagen efter i god tid til næste år.

Årets menu bestod af colamarinerede kyllingelår, humus, bønnesalat, grøn salat, chokoladekage, kaffe, popcorn, slik, øl, vand, vin og cider.

Alle tilkendegav at de havde haft en dejlig nat, og selv om der i år var tilmeldingsrekord, med 14 deltagere, så regner vi bestemt med at gentage successen næste år. Måske kan vi til den tid opleve at børnene sover uden sygdomme eller andet distraherende :-).

Næste år er der supersunday den 07.02.10.