31. mar. 2011
Nåede I at læse februar indlægget? Her følger allerede Marts måned:

Normalt er det jo februar, der er tiden for fastelavn og en dertil hørende flot udklædning og tøndeslagning, men den faldt meget sent i år, og vi måtte derfor næsten helt ind i foråret, før vi kunne klæde os ud. Lillan ville i år være udklædt som hendes store idol Pippi Langstrømpe, og hun led i en hel måned hvor frisøren blev udskudt, så hun kunne have lange fletninger til Fastelavn. Valentin ville være pirat, hvilket var noget nemmere at udføre.









Ved tøndeslagningen, på Hulvejen i Solrød, er det jo efterhånden blevet en tradition, at minimum et medlem af gruppen fra Hyrdehøj 4, hjemtager en præmie af en art. I år blev det så Mikaels far, der fik præmie som kattekonge, og han var ikke til at skyde igennem, så mange deltagere måtte lide den tort, at få beskrevet, hvordan teknikken var når der kun hang et enkelt bræt tilbage på snoren :-).

Marts, var også den måned, som Mikaels søster Heidi havde set frem til med skræk og forventning gennem de sidste godt 12 år. Den 26 Marts, fyldte hun 40, og på samme dag havde hun kobberbryllupsdag, og det blev en dejlig fest, og da både hun og Lone er nogle dejlige mennesker, var der helt naturligt rigtigt mange mennesker, der var mødt frem for at sige tillykke.