17. sep. 2010
Så kom vi hjem fra Lalandia, og sikke dog en dejlig tur vi har haft.

Overskriften henviser til en udtalelse Lillan kom med, da vi tog en sviptur til Tyskland. Vi havde sat os i færgens cafeteria, lige op og ned af det lille legeområde de har ombord. Mens Mikael er oppe ved kassen for at hente frokost, gjalder en glad og velkendt pigestemme ud over færgen:

"Alle mand i bådene - Det regner."

Vi tog derned fredag eftermiddag, og hentede Barbara inde på hendes arbejde. Turen ud af København var i og for sig fin, men da vi kom til motorvejen sad vi i håbløs kø. En hel time tog turen fra Ishøj til Køge, så vi kom først til Rødby mere end 3 timer efter vi havde samlet Barbara op.

Lørdag tog vi til Knuthenborg hvor vi så en masse spændende dyr. Vi var ude og køre med abebus, og fodrede bavianerne med abeslik. Aberne sad lige udenfor vore vindue og tog det slik vi gav dem, så vi sad helt tæt på dem. Vi var også så heldige, at en flok giraffer gik lige ud foran vores bil, så kom helt tæt på dem. Om aftenen var der lige tid til en tur i legeland

Søndag havde Mikael fødselsdag, men inden vi fik gæster på besøg, måtte vi lige en tur i badeland, for det havde vi endnu ikke haft tid til. Senere kom Mikaels forældre, samt hans onkel Per, og vi fik en rigtig hyggelig dag sammen. Barbara havde under vores formiddagsbadetur set at Mikaels badebukser var mere end almendeligt slidte, og derfor havde hun på vej hjem fra badeland købt nogle dejlige nye badebukser til ham.

Om mandagen er alting lukket i Lalandia, men heldigvis kunne man få udleveret gratis fodgængerbilletter til Rødby-Puttgarten linien, så vi tog en tur til Tyskland, og provianterede lidt. Lillan forsøgte at tage livet af sin far, for til trods for at hun tissede lige inden vi gik fra borde, skulle hun alligevel tisse i det øjeblik vi var kommet i land, og over til legepladsen mellem færgelejet og bordershoppen. Heldigvis var der en lille Imbiss ved siden af legepladsen, men de ville have betaling for toiletbesøget, og da vi var kommet afsted lidt uforberedt, havde vi heller ikke vores udenlandske valuta med. Så far og Lillan stillede sig i kø til kassen, for at købe en toiletpolet (= € 0,30). Da far ville betale med kreditkort, fordi han ikke havde andet, betakkede betjeningen sig, og far og Lillan takkede mange gange. Lillan fik overstået sit toiletbesøg, og vi løb tilbage til legepladsen. Efter en tur på rutschebanen, proklamerede Lillan så "Jeg skal prutte". Så far og Lillan måtte tilbage til Imbissen, og påny i kø, men denne gang købte vi altså lidt chokolade, for ikke at virke alt for påtrængende.

Resten af tiden i Lalandia, blev brugt meget traditionelt, med en blanding af legeland, badeland strandtur, spil og hygge.

Tak til alle der var med til at gøre ferien rigtig hyggelig.

Nu sidder vi så og bruger resten af ferien herhjemme, med lektier (Mikael), og familehygge

Billeder fra turen, vil komme her senere, men er allerede på vej til vores private billedalbum, hvis I har adressen dertil