12. apr. 2009
Vel hjemkommet fra en dejlig Påskeferie, sidder vi nu og slapper lidt af, inden vi igen skal tilbage til arbejdsmarkedet.

Vi startede ferien med en tur til bedstemor og bedstefar i Lintrup. Vi havde jo ikke fået besøgt dem siden bedstefars fødselsdag, så han skulle jo have sine fødselsdagsgaver. Af børnene fik han en dejlig stol til at sætte på en stol (kan lige skimtes lidt yderst til venstre i billedet), så Valentin ikke hele tiden skulle sidde hos mor eller far. Gaven var lidt uventet, men vi havde dog på fornemmelsen af at han kunne lide den. Som altid havde vi nogle rigtigt hyggelige dage, med havevandringer, byvandringer og meget mere. Lørdag havde vi arrangeret en lille shoppetur, og selv om det absolut ikke er bedstefars yndlingsbeskæftigelse, så tog han turen i stiv arm, og med godt humør. Undervejs på turen fik vi en dejlig frokost på restaurant Sælhunden, der er et rigtig hyggeligt gammelt sted, nede ved en af Ribes mange kanaler.


Denne gang havde vi valgt at overnatte i en såkaldt Ribehytte på Ribe Camping. Hytterne er utroligt lækre, men hvis vi skal hælde lidt malurt i bægeret, så er de udstyret med en trappe til soverummene, og den må i bedste fald betegnes som farlig. Den er smal, og trinnene er korte, så når man går ned ad trappen skal man helst gå sidelæns ned, eller allerhelst baglæns. Det gør det meget svært at få bagage op og ned fra soverummene. Derudover er værelserne meget små. Når alt det er sagt, så var pladsen utrolig lækker, og med mange muligheder for børnene til at lege på legepladsen mm.. Personalet var også meget venlige og villige til at afhjælpe situationen med hensyn til trappen og ungerne. Derfor vil vi nok gå udenom Ribehytterne næste gang, og i stedet vælge en luksushytte med eller uden spa. de er af en eller anden grund lidt billigere, og med en bedre trappeløsning. Derudover ser de ud til at have en solterrasse på førstesalen.


På vejen hjem stoppede vi ind hos farmor og farfar til en dejlig påskefrokost, og her fik Valentin sit livs første gyngetur, mens Lillan smaskede chokolade med sine fætrer, og fyldte toilettet med toiletpapir. Hun fik vist også fat i noget af Valentins chokolade, som hun begyndte at indtage.



Da det var dejligt vejr sad vi på terrassen og spiste, men da vi ikke havde fået en hat med til valentin, improviserede farmor lidt med en af Lillans gamle (ubrugte) bleer, som det kan ses på billedet, hvor han hygger sig med faster Heidi.